Reflectie Workshop Common Grounds Campus Woudhuis

Met de eerste ervaringen van inclusief werkgeven en leren met MKB werkgevers, wordt het tijd om actieleren verder vorm te geven voor 2022. In deze reflectie workshop heeft het kennisplatform van Campus Woudhuis deze uitdaging opgepakt. Lees verder »

Transitie process naar nieuw Delfstoffen Instituut Suriname

Met de opening van de strategische planning workshop voor het nieuwe Delfstoffen Instituut voor Suriname heeft ๐Œ๐ข๐ง๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ ๐ƒ๐š๐ฏ๐ข๐ ๐€๐›๐ข๐š๐ฆ๐จ๐Ÿ๐จ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐š๐ญ๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐‡๐ฎ๐ฅ๐ฉ๐›๐ซ๐จ๐ง๐ง๐ž๐ง officieel het startsein gegeven voor de herstructurering van de delfstoffen sector in Suriname. Lees verder »

De rol van stakeholder betrokkenheid in EBS projecten wordt versterkt

EBS, het Surinaamse staatsbedrijf voor electriciteit opwekking en distributie, versterkt het project management met een gestructureerde methode voor stakeholder participatie. Het door de Caribbean Development Bank gefinancierde Suriname Power Project (Electricity System Upgrade and Expansion) wordt hiervoor als pilot gebruikt. Het project is gericht op capaciteitsversterking om het stakeholder engagement proces binnen de energiesector te verbeteren. Lees verder »

Inclusie gaat leven

Tijdens een recente veldpraktijkdag op Campus Woudhuis delen meer dan 20 studenten van van Hall Larenstein ervaringen rond inclusie in studie en onderzoek. Lees verder »

Common Grounds met inclusieve werkgevers

Afgelopen donderdag, 23 april was de aftrap van het Common Grounds met inclusieve werkgevers project. In een start bijeenkomst met de eerste twee werkgevers die een Common Ground gaan inrichten werden de doelen, principes en het plan van aanpak doorgesproken. Lees verder »

Inclusief Groen Onderwijs in ontwikkeling op Campus

Het KIEM project waarin de hogeschool van Hall Larenstein samenwerking met Campus Woudhuis ontwikkelt is van start met een serie praktijk en afstudeer opdrachten. Dit eenjarig project verkent de mogelijkheden van samenwerking rond inclusief onderwijs Lees verder »

Werk Inclusief Beperking

"Werk inclusief Beperking", is het nieuwe platform voor kennis en praktijk ervaringsleren rond begeleiding van mensen met een beperking richting regulier werk. Campus Woudhuis gaat het eerste project voorstel ontwikkelen voor dit platform opgezet door Movisie en Verwey Jonker met financiering van de Golschmeding Foundation. Lees verder »